Follow REMON

Comfy basic

pondělí 22. června 2015


Na náročný chodící den jedině pohodlně!
Když vás čeká celý den na nohou, není nic lepšího, než se po celou tu dobu cítit pohodlně. Neznamená to, že pohodlný outfit musí být nezajímavý a nudný. Nemusíte volit nic extravagantního, stačí začít úplným základem. Tím je pro mě většinou jedno barevné volné tričko nebo svetřík. Nejlépe se cítím v kalhotách, tentokrát jsem zvolila černé roztrhané džíny. Mezi mé nejpohodlnější boty určitě patří tyto běžecké Adidas boty, Birkenstocky a kupodivu i Conversky.
Co se týká vrchní vrstvy, v poslední době jsem si hodně oblíbila tenhle dlouhý trench coat, který je vzdušný, ale zároveň dokáže ochránit před chladem, a hlavně před tím Londýnským.

°
Be comfy during hard day!

When you'll have a hard day there is nothing better than feel comfy all the time. It doesn't mean that comfy outfit must be boring. You don't have to wear anything eccentric, start with really basic things. That's usually a monochromatic loose t-shirt or sweater. I feel the best in trousers, I chose black ripped jeans this time. Most comfy shoes I have are probably these Adidas running shoes, Birkenstock slippers and surprisingly Converse.
As a top I really like this long trench coat, which is light but also good in colder days or rainy days in London.








Žádné komentáře:

Okomentovat