Follow REMON

Plzeňská stáž

čtvrtek 17. července 2014

Jednou z mých mnohých letních aktivit je Plzeňská stáž a asistence na návrhářském kurzu.
Máme za sebou už týden a půl, a pomaličku začínáme jít do finiše. A o co vlastně jde? Přijeli k nám studentky z USA na návrhářský kurz který probíhá současně s ArtCampem. Z počátku takové ty klasické zmatky v podobě seznamování a nějakých organizačních věcí. Došlo i na menší zmatení ohledně školy, kde by se asi mohla nacházet Miamská univerzita? No tak v Miami to prostě není, byly jsme dost překvapené, když jsme se dozvěděly, že jsou z Oxfordu v Ohiu. 
Musejí si projít celým návrhářským procesem, sice ve zkrácené verzi a s naší pomocí. Výsledkem má být jeden model (na téma černá a bílý) od každý a ty se budou prezentovat na módní přehlídce v Parkhotelu.
°
We started our second week and we're slowly finishing. And what's going on? We have a fashion course for students from USA which is simultaneously with ArtCamp. From the beginning we had a few difficulties with organization or knowing each other. Then we were confused about their university, Miami University it should be on Florida right? No, we were really surprised when they told us that its in Oxford, Ohio.
Thay all had to go through designing process, they don't have many time but we're helping them. Outcome of our three weeks should be one outfit (topic is black and white) from each of the girls which will be shown at fashion show which will be in Parkhotel.











Žádné komentáře:

Okomentovat