Follow REMON

Nestíhám!

neděle 20. července 2014

Poslední týdny jsou naprosto hektický. V mém případě nic nečekanýho, protože se mi stává pořád, že si toho naberu tolik a pak naprosto nestíhám.
Mám nekonečnej seznam věcí, co musím udělat a mám pocit že položky vůbec nemizí, ale naopak je jich tam čim dál tim víc, první z věcí je zařizování posledních věcí na Erasmus, kurz s američankama a v hlavní řadě nemalej počet modelů, který musím doupravit nebo došít před přehlídkou v Šahách, která se bude konat 16. srpna! Naštěstí je ten nejnáročnější šicí týden za náma, zítra nás čeká focení a ve čtvrtek velký závěr našich počinů. Těště se na fotky, budu stát za to.
°
I have never ending list of tasks what I have to do but it seems that there is still more and more things on it. First of all I have to do paperwork about Erasmus, course with american students and finally sew or alter models for my fashion show which will be held in Šahy on 16th of august! The most demanding week is over. We're gonna have fashion shooting tomorrow and on thursday will be the big conclusion of our course. Photos coming soon, keep waiting.








2 komentáře: