Follow REMON

7/8 kalhoty

neděle 7. června 2015






Zkrácená délka kalhot rozhodně není jen dámskou záležitostí

Myslím, že už si asi každý všimnul, že kalhoty se zkrácenou jsou jedním z mých nejoblíbenějších prvků. To stejné pro mě platí i u chlapů!  Ať už se to týká jen jednoduše vyhnutých jeanů k nějakému sportovnějšímu outfitu, tak elegantních kalhot. Skvěle vyniknou například s mokasínama nebo v chladnějších dnech s barevýma a vzorovanýma ponožkama. 
Mým favoritem jsou však obleky! Černá klasika může zůstat klasikou, sáhněte například po červeném nebo světle modrém oblek se 7/8 délkou kalhot, působí odlehčeně a stylově!Je na vás jestli budete volit sportovnější look s teniskama a tričkem nebo budete chtít působit elegantněji s košilí.

°
Cropped trousers are not only for women

I guess almost everybody noticed cropped pants are one of my favourites. And I feel the same about men's fashion! It doesn't matter if they only roll up their jeans in some sporty outfit or if they choose an elegant trousers. I think they perfectly match with moccasins or in colder days with coloured socks with patterns.
My total favourites are suits! Black classical suit can stay as it is. Try to find red or light blue suit with 7/8 length cropped trousers it's stylish and looks really fresh. It's up to you if you combine it with t-shirt and sneakers or if you want to be more classy with shirt.










Žádné komentáře:

Okomentovat