Follow REMON

Spring layering

neděle 3. května 2015

Když vrstvení přestává být pouze zimní záležitostí.
Vrstvím hodně a vrstvím ráda. Jednak je to praktický, než když je člověk namotanej v jedný tlustý vrstvě a potom mu je buď teplo nebo zima. Dalším důvodem je to že je to jednou z mých nejoblíbenějších věcí a řekla bych, že v mém stylu oblíkání docela častou věcí. Vrstvení se nevyhýbám ani v teplejších měsících, především ve chvílí, kdy vím, že se za celý den nedostanu domů. 
Jako i tentokrát nejčastěji volím kombinaci halenky, mikiny či svetru a kožené bundy. Podle počasí už jen přidávám a ubírám. Většinou volím neutrální kousky, který se k sobě při jakékoliv variantě hodí, občas si však pohrávám s různými vzory a barvami. To pak nabírá úplně jiných rozměrů.

°
Layering is not only a winter issue.

I love to layer and I do it pretty often. It's pretty practical when you don't have to stay in one thick piece and be cold or hot. Another reason is that it's one of my favourite thing about clothing. I also layer pieces in spring or summer especially when I'm not going home during all day.
Most often I'm combining blouse, hoodie or sweater and leather jacket. It's depending on weather how many layers I'm wearing in the same time. I wear neutral pieces so they can be a good match to each other. Sometimes I'm combining different patterns and colours which is making totally different effect.








Žádné komentáře:

Okomentovat